Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállítás és fizetés

Fizetési feltételek:
Áruházunkban átutalásos fizetésre van lehetősége. 

Bankkártyás előreutalás esetén, a végösszeg bankszámlánkra beérkezésekor adjuk fel a kiválasztott termékeket.

Kedvezményezett neve: Szandi Dávid E.V

Bankszámlaszám: 50433326-10010275


Szállítás:
A küldemények kézbesítése, szállítása a megrendelőben megadott postacímre történik MPL futárszolgálattal. A termék várható szállítási ideje megrendeléstől számított 2-3 munkanap. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Házhozszállítás esetén csomagját a MPL futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek.


Szállítási díjak:

Szállítási díjaink az ország területén 10.000.-Ft feletti vásárlás esetén ingyenesek, a termék súlyától és méretétől függetlenül. 10.000.-Ft alatti vásárlás esetén a termék súlyától és méretétől függően az aktuális MPL futárszolgálat díjait visszaigazoló emailben küldjük.


A szállítástól való elállás:
Amennyiben a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét nem teljesíti, akkor a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában teljesíteni, ekkor köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése:
A terméket, az ÁSZF-ben részletezettek szerint csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.